onze diensten

Bouwbedrijf van Oyen

Heeft u bouwplannen of renovatie-ideeën? Bouwbedrijf van Oyen staat klaar om uw project tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw visie kunnen realiseren. Ons team van vakmensen staat voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij elke stap van uw bouwproces. 

Klantgerichte benadering

Wij stellen uw behoeften en voorkeuren voorop, leveren maatwerk oplossingen die overeenkomen met uw visie en doelen.

Ervaren team

Ons team van vakmensen neemt jarenlange ervaring mee in elk project, dit zorgt voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Utiliteitsbouw

Wij hebben uitgebreide ervaring in utiliteitsbouw, waaronder tandartspraktijken, bedrijfsgebouwen en tankstations.

Renovatie en Verbouwing

Wij bieden ruime renovatie en verbouwings-service voor zowel residentiele als commerciele panden. Of het nu gaat om moderniseren van een woonhuis of het upgraden van een bedrijfsgebouw, onze experts staat voor u klaar om uw visie tot leven te brengen.

Nieuwbouw

Wij realiseren hoogwaardige nieuwbouwprojecten voor zowel de zakelijk als particuliere markt. Van kantoorpanden tot vrijstaande woningen, wij bouwen het.

Bouwteam

In bouwteamverband werken wij nauw samen met o.a. de opdrachtgever en architect om projecten efficient en effectief te realiseren.

Particulieren

Van de eerste schets tot de oplevering, wij zorgen voor een soepel en efficient bouwproces.Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Samen met onze vakmensen creeren we unieke en duurzame oplossingen die aan alle verwachtingen voldoen.