Ontdek de reis die wij maken in de wereld van de bouw

Ervaar de kracht van Bouwbedrijf van Oyen

Familiebedrijf

Bouwbedrijf van Oyen is al meer dan 100 jaar een echt familiebedrijf.

Passie voor bouwen

Samenwerken, meedenken, korte communnicatielijnen en een open houding zijn cruciaal. Samen met onze opdracht-gevers staan wij garant voor een goed resultaat.

Ons verhaal

Bouwbedrijf van Oyen is in 1918 opgericht door Adrianus van Oyen. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig familie bouwbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige bouwdiensten. Wat ooit begon als een kleine lokale onderneming, is nu een gerespecteerde naam in de sector, bekend om onze toewijding aan kwaliteit en innovatie.

Onze geschiedenis is gevuld met talrijke succesvolle projecten en een sterke focus op het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. We zijn trots op onze rijke geschiedenis en de vele projecten die we hebben gerealiseerd. Elk project biedt ons de kans om onze expertise te tonen en onze klantrelaties verder te versterken. Met een sterke focus op kwaliteit en betrouwbaarheid blijven we voorop lopen in de bouwsector. Onze passie voor bouwen en onze toewijding aan kwaliteit maken ons de ideale partner voor elk bouwproject. We geloven dat elke samenwerking uniek is en passen onze aanpak aan om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Bij Bouwbedrijf van Oyen zijn we niet alleen bouwers, maar ook visionairs die samen met onze klanten de toekomst vormgeven. Vandaag de dag blijven we trouw aan onze oprichtersprincipes, terwijl we moderne technieken en duurzame praktijken omarmen.

Ons team

Ons team vormt de essentie van ons bouwbedrijf. Met een schat aan ervaring en deskundigheid bundelen we onze krachten om uitmuntende resultaten te leveren.

Onze klanten zeggen

“Bouwbedrijf van Oyen heeft ons kantoorproject prima uitgevoerd. De kwaliteit en betrouwbaarheid waren goed. We zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Dhr. De Vries

Zakelijk

“Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Bouwbedrijf van Oyen hoog in het vaandel. Daar sluiten wij ons bij aan. Ons renovatieproject werd binnen de gestelde tijd en budget afgerond.”

Sophie de Boer

Zakelijk

“Van begin tot eind was de samenwerking met Bouwbedrijf van Oyen fijn. Hun vakmanschap en aandacht voor detail hebben onze verwachtingen overtroffen.”

Marieke Jansen

Particulier