BEDRIJF

Bouwbedrijf van Oyen BV uit Vlijmen is een echt allround bouwbedrijf. Van een tandartspraktijk tot grote fabriekshallen we bouwen het allemaal! Vooral in renovatie, verbouwingen en upgrading zijn we als bedrijf een vakbekwame en betrouwbare partner voor een aantal grote bedrijven in de regio die wij reeds jaren tot onze klantenkring mogen rekenen.
Hoewel we voornamelijk voor bedrijven werken, weet de particuliere sector ons toch te vinden voor aanpassingen en renovaties van woningen. Qua nieuwbouw in de particuliere sector beperken we ons voornamelijk landhuizen, bungalows en vrijstaande woningen.

Ons bedrijf bestaat uit 23 vakbekwame en enthousiaste full time medewerkers die door hun brede ervaring in de bouw geen uitdaging uit de weg gaan en met behulp van de componenten vervaardigd in de eigen timmerwerkplaats vrijwel elke klus klaren. De betrokkenheid van onze vakmensen voor de projecten en het bedrijf is groot.

De administratie binnen ons bedrijf wordt verzorgd door mevr Marjo Corman-van Oyen. Het calculeren en de werkvoorbereiding wordt uitgevoerd door de heren Rob en Ruud van Oyen, voor uitvoering en algehele directie zijn zowel Ad als Ruud van Oyen verantwoordelijk.